Alcobarrier

Alcobarrier
Rate this post

AlcobarrierКолко често пиете алкохол? Инцидентно, ежедневно или пък не можете да устоите на зависимостта си и започвате да пиете от сутринта? Алкохолизмът е огромен проблем, а зависимостта към алкохола се преодолява изключително трудно. Има редица начини за премахване на тази зависимост, като в най-тежкия и краен случай се налага специално лечение на алкохолизма. Все пак обаче бихте могли да си помогнете и сами, дори с продукти, които са широко разпространени и достъпни. Един от тези продукти е Alcobarrier (Алкобариър). Но наистина ли е ефективен?

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Какво представлява Alcobarrier?

Според производителя това е един изключително ефикасен продукт, който помага за изчистване на алкохолната зависимост. Освен всички други съставки, продуктът съдържа янтарна киселина и фибрегам (fibregum). Тези две съставки помагат за пречистването на организма от токсините. И понеже алкохолът буквално замърсява тялото ни, този продукт е особено полезен.

С това обаче положителните ефекти от Alcobarrier не се изчерпват. Продуктът би трябвало да премахва жаждата за алкохол. Той съдържа един интересен растителен компонент – екстракт от артишок. Задачата на този екстракт е да премахне психическата зависимост от алкохола. Освен това продуктът съдържа и съществено количество витамин B6, който често е дефицитен при хората, консумиращи прекалено много алкохол, и който е жизнено необходимо да бъде набавен. Увеличаването на нивата на този витамин в тялото помага за по-лесното отказване от неприятната алкохолна зависимост.

Как се използва Alcobarrier?

Продуктът се разтваря във вода и действа на лесен принцип. Изсипете праха във вода и изчакайте да се разтвори. Няма никакъв специфичен вкус и именно това кара хората да го предпочитат пред хапчетата. Освен това повечето му съставки са натурални, което е и голямо предимство на този продукт. Основните му функции са:

 • Пречиства организма от вредните токсини
 • Подобрява метаболизма
 • Премахва алкохолната зависимост

Какво съдържа?

Съставът на продукта е решаващ за неговата ефективност:

Янтарна киселина

Това е буквално чудодейна съставка. Янтарната киселина влиза в състава на буквално всяка жива клетка. Тя се използва като основен киселинен регулатор в хранителната индустрия. Това значи, че тя добавя кисел привкус на ястията. Освен това обаче действа чудесно в борбата с алкохола. Благодарение на увеличения процес на клетъчно дишане тя прочиства организма от феноли и алкохол.

Фибрегам

Това наименование се отнася за разтворими фибри, извлечени от акация. Тази съставка  е много полезна за храносмилателния тракт и помага за регулиране на метаболизма и апетита.

Екстракт от артишок

Екстрактът от артишок действа по уникален начин върху детоксикацията на организма като премахва всички вредни токсини от тялото. Помага за възстановяването на черния дроб и повлиява благотворно апетита. Екстрактът от артишок понижава нивото на мазнини в тялото и цялостно допринася за подобряване на здравословното ни състояние.

Витамин B6

Витамин B6 помага за ускоряване на метаболитните процеси в клетките, действа активно в разграждането и усвояването на протеините, мазнините и въглехидратите. Дефицитът на B6 се проявява със следните симптоми: раздразнителност, слабост, умора. Витамин B6 влияе и на психиката и по този начин намалява зависимостта от алкохола.

Всички съставки са изцяло натурални и нямат никакви странични ефекти, което е огромен плюс. Производителят обещава, че при редовна (дългосрочна) употреба на този продукт, той ще Ви освободи от нуждата да консумирате алкохол.

Какво можем да постигнем с Alcobarrier?

 • Елиминира желанието за алкохол
 • Продуктът прехамва ефектите, следствие от употребата на алкохол
 • Той е натурално средство в борбата със зависимостта
 • Изхвърля токсините от тялото
 • Подобрява физическия и умствения тонус
 • Допринася за нормално функциониране на черния дроб, предотвратява цирозата
 • Той ще Ви помогне да започнете нормален живот и да се отървете от зависимостта си от алкохола

Как да поръчаме?

Този продукт може да се поръча само от уебсайта на производителя. Засега той не е достъпен в аптеките. Просто попълнете данните си за контакт и с Вас ще се свърже представител на фирмата, който ще отговори на Вашите въпроси и ще завърши поръчката Ви. Плащането става при получаване на стоките.

Отзиви и впечатления на потребители

Този продукт е отскоро на пазара и поради това все още няма много отзиви за него в Интернет. Все пак успяхме да открием редица положителни впечатления на фона на много малко негативни отзиви. Ето защо ние препоръчваме изпробването на този продукт.

Отзиви

Alcobarrier
4.9 Общо
Плюсове
 • лесен за употреба
 • натурален състав без странични ефекти
 • разтворим във вода
Минуси
 • може да се поръча само от производителя
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.