Alcobarrier

AlcobarrierКолко често пиете алкохол? Инцидентно, ежедневно или пък не можете да устоите на зависимостта си и започвате да пиете от сутринта? Алкохолизмът е огромен проблем, а зависимостта към алкохола се преодолява изключително трудно. Има редица начини за премахване на тази зависимост, като в най-тежкия и краен случай се налага специално лечение на алкохолизма. Все пак обаче бихте могли да си помогнете и сами, дори с продукти, които са широко разпространени и достъпни. Един от тези продукти е Alcobarrier (Алкобариър). Но наистина ли е ефективен?

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Какво представлява Alcobarrier?

Според производителя това е един изключително ефикасен продукт, който помага за изчистване на алкохолната зависимост. Освен всички други съставки, продуктът съдържа янтарна киселина и фибрегам (fibregum). Тези две съставки помагат за пречистването на организма от токсините. И понеже алкохолът буквално замърсява тялото ни, този продукт е особено полезен.

С това обаче положителните ефекти от Alcobarrier не се изчерпват. Продуктът би трябвало да премахва жаждата за алкохол. Той съдържа един интересен растителен компонент – екстракт от артишок. Задачата на този екстракт е да премахне психическата зависимост от алкохола. Освен това продуктът съдържа и съществено количество витамин B6, който често е дефицитен при хората, консумиращи прекалено много алкохол, и който е жизнено необходимо да бъде набавен. Увеличаването на нивата на този витамин в тялото помага за по-лесното отказване от неприятната алкохолна зависимост.

Как се използва Alcobarrier?

Продуктът се разтваря във вода и действа на лесен принцип. Изсипете праха във вода и изчакайте да се разтвори. Няма никакъв специфичен вкус и именно това кара хората да го предпочитат пред хапчетата. Освен това повечето му съставки са натурални, което е и голямо предимство на този продукт. Основните му функции са:

 • Пречиства организма от вредните токсини
 • Подобрява метаболизма
 • Премахва алкохолната зависимост

Какво съдържа?

Съставът на продукта е решаващ за неговата ефективност:

Янтарна киселина

Това е буквално чудодейна съставка. Янтарната киселина влиза в състава на буквално всяка жива клетка. Тя се използва като основен киселинен регулатор в хранителната индустрия. Това значи, че тя добавя кисел привкус на ястията. Освен това обаче действа чудесно в борбата с алкохола. Благодарение на увеличения процес на клетъчно дишане тя прочиства организма от феноли и алкохол.

Фибрегам

Това наименование се отнася за разтворими фибри, извлечени от акация. Тази съставка  е много полезна за храносмилателния тракт и помага за регулиране на метаболизма и апетита.

Екстракт от артишок

Екстрактът от артишок действа по уникален начин върху детоксикацията на организма като премахва всички вредни токсини от тялото. Помага за възстановяването на черния дроб и повлиява благотворно апетита. Екстрактът от артишок понижава нивото на мазнини в тялото и цялостно допринася за подобряване на здравословното ни състояние.

Витамин B6

Витамин B6 помага за ускоряване на метаболитните процеси в клетките, действа активно в разграждането и усвояването на протеините, мазнините и въглехидратите. Дефицитът на B6 се проявява със следните симптоми: раздразнителност, слабост, умора. Витамин B6 влияе и на психиката и по този начин намалява зависимостта от алкохола.

Всички съставки са изцяло натурални и нямат никакви странични ефекти, което е огромен плюс. Производителят обещава, че при редовна (дългосрочна) употреба на този продукт, той ще Ви освободи от нуждата да консумирате алкохол.

Какво можем да постигнем с Alcobarrier?

 • Елиминира желанието за алкохол
 • Продуктът прехамва ефектите, следствие от употребата на алкохол
 • Той е натурално средство в борбата със зависимостта
 • Изхвърля токсините от тялото
 • Подобрява физическия и умствения тонус
 • Допринася за нормално функциониране на черния дроб, предотвратява цирозата
 • Той ще Ви помогне да започнете нормален живот и да се отървете от зависимостта си от алкохола

Как да поръчаме?

Този продукт може да се поръча само от уебсайта на производителя. Засега той не е достъпен в аптеките. Просто попълнете данните си за контакт и с Вас ще се свърже представител на фирмата, който ще отговори на Вашите въпроси и ще завърши поръчката Ви. Плащането става при получаване на стоките.

Отзиви и впечатления на потребители

Този продукт е отскоро на пазара и поради това все още няма много отзиви за него в Интернет. Все пак успяхме да открием редица положителни впечатления на фона на много малко негативни отзиви. Ето защо ние препоръчваме изпробването на този продукт.

Отзиви

Alcobarrier
4.9 Общо
Плюсове
 • лесен за употреба
 • натурален състав без странични ефекти
 • разтворим във вода
Минуси
 • може да се поръча само от производителя
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Share on Facebook0Email this to someoneTweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *