Artrovex

Artrovex
Rate this post

ArtrovexАртритът е болест, съпътстваща хората от най-дълбока древност. В наши дни пациентите имат огромен избор от доказани продукти в борбата с него. Един от тях е гелът Artrovex (Артровекс), който ще опишем малко по-подробно в това ревю. На по-ранна възраст възпалените стави най-често са признак за най-обикновена умора, причинена от интензивно и прекомерно физическо натоварване. В този случай е достатъчно да дадем на тялото си нужното му време за възстановяване и болката изчезва от само себе си. Ако обаче след дълго време болката продължава, а ставите болят без никаква видима причина, без да правим каквито и да е по-сериозни физически усилия, то е време да обърнем повече внимание на този проблем.

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Най-честата причина за тези болки са болестите на опорно-двигателната система като остеоартрит или ревматоиден артрит, като артритът се счита за най-разпространения причинител. Въпреки това обаче болките в ставите могат да са само придружаващ симптом на заболявания, които не са свързани с двигателния апарат. Такова заболяване може да е например грипът. В случаите, когато причината за подобни здравословни проблеми не е физическото натоварване на тялото, болката обикновено върви ръка за ръка с инфекция, която тялото се опитва да пребори.

Ставна болка, причинена от болести, може да се появи дори при млади хора; в случая възрастта няма значение. Не е изключение хора около 35-годишна възраст да страдат от болки в ставите. Разбира се, болката неизбежно оказва негативно въздействие върху цялостното качество на живот на пациента. Ето защо не бива да ѝ позволяваме да ни победи и трябва да се борим с нея с помощта на ефективно средство – мехлемът Artrovex.

Решение при болки в ставите? Artrovex!

Можем частично да облекчим болката и сами. Най-важно е да намалим натоварването в ставите, което означава, че пациентът трябва да постигне оптималното си телесно тегло. Полезна е физическата активност, която допринася за свалянето на килограми и същевременно не напряга мускулно-скелетната система твърде много. В свободното си време трябва да практикуваме спортове, които да отговарят на тези изисквания: плуване, колоездене, ходене, спининг.

Правилното хранене, подходящо за натоварените стави, също трябва да е съпътстващ елемент в опита ни да отслабнем и да осигурим необходимите хранителни вещества на целия си организъм. За своето правилно функциониране ставите имат нужда от основно от колаген, витамин С и D, калций и магнезий. Способността да възстановяваме хрущялната си тъкан е много ограничена, ето защо трябва да я подпомагаме до известна степен. Кремът Artrovex е част от тези подпомагащи продукти, с които хората, страдащи от ставни болки и болки в двигателната система, имат най-добри шансове дори да предотвратят бъдещи проблеми.

Състав на гела Artrovex

Artrovex – това е един естествен, натурален начин да осигурим на тялото си веществата, които са му необходими за да работи, както и ключовите елементи за безболезненото движение на ставите. Гелът Artrovex е базиран на комбинацията от много медицински съставки. На първо място сред тях са Symphytum officinale (черен оман) и масло от акула.

Масло от акула

То засилва имунитета, има антивъзпалително действие и допринася за подобряване на иммуната система. Тези ефекти се дължат на високото съдържание на алкокси-глицериди, които подпомагат регенерирането на левкоцитите.

Symphytum officinale (черен оман)

Това е билка от народната медицина, чиито полезни свойства върху ставите са известни в традиционната медицина от векове. Черният оман може ефективно да облекчи симптомите на ревматизъм, да намали болката, причинена от отоците в ставите и да помогне в случаите на проблеми с кръвообращението и увредени прешлени.

Тези два изцяло натурални компонента са допълнени от екстракт от прополис, който е известен с противовъзпалителното си действие.

Artrovex съдържа и глюкозамин, както и хондроитин сулфат, които всъщност са градивните елементи на ставния хрущял. Камфорът осигурява ефективно облекчение при болезнени състояния.

Artrovex трябва да стане неизменна част от всяка домашна аптечка поради следните причини:

  • помага за облекчаване на болката и отока в ставите и подобрява мобилността им;
  • помага за намаляване на възпалението;
  • допринася за възстановяването на увредения хрущял.

Начин на употреба на мехлема Artrovex

Artrovex е крем, който трябва да се прилага в малки количества директо върху засегнатите зони. Той се разнася добре, не лепне и не оставя мазен слой върху кожата. Той се абсорбира почти веднага от кожата и не оставя никакви следи върху дрехите. Кремът трябва да се прилага ежедневно, два или три пъти на ден, в зависимост от конкретния здравословен проблем. Редовността е много важна; първите резултати би трябвало да се усетят след около десетдневно лечение. Кремът е подходящ и за по-дълготрайна употреба. Според специалистите е подходящ както за мъже, така и за жени от всички възрастови групи.

Благодарение на състава си, кремът се понася много добре. Той не предизвиква никакви нежелани странични реакции или дразнене на кожата. Може да се използва и в комбинация с конвенционални медикаменти или с други добавки. В общия случай се препоръчва продуктът да се използва поне един месец. Ако симптомите не изчезват след по-дълга употреба (ограничена мобилност, болка, подуване, зачервяване), веднага уведомете за това Вашия лекуващ лекар.

Правете всичко, което обичате. Бъдете свободни.

Много хора страдат от болки в ставите и търсят начин да ги облекчат. Artrovex предлага ефективна помощ и възможността да се върнете към любимите си занимания без ограничение. Отличните резултати от употребата на този продукт са потвърдени и от многобройните положителни отзиви, които могат да се открият в Интернет.

Къде да поръчаме? Само при оторизирани търговци!

Поради уникалния си състав, продуктът трябва да се поръчва единствено от официални сайтове на оторизирания търговец (вижте линка в края на статията). Когато го купувате от друго място никога не може да сте сигурни, че продуктът не е фалшификат. Засега гелът не се предлага в аптеките или въд физически магазини.

Отзиви и впечатления на потребители

Както е и с всеки друг натурален продукт, дори и за този гел могат да се намерят както положителни, така и негативни отзиви. Той се препоръчва от някои специалисти. Повечето потребители буквално хвалят мехлема; според тях резултатите идват след няколко седмици употреба.

Отзиви

Artrovex
4.9 Общо
Плюсове
  • натурален състав
  • лесен за употреба
  • бърз ефект
Минуси
  • може да се купи само по Интернет
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.