Black Latte

Black Latte
2.4 (47.5%) 8 votes

Black LatteBlack Latte е течен продукт, предназначен за всички любители на сладкото, които искат да отслабнат. Какво съдържа продуктът, как действа и дали не е поредната измама? Всичко е обяснено в ревюто по-долу.

 

 

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Резултати още от първия ден

Напитката Black Latte обещава видими резултати още от първия ден. Нейният вкус е подобен на този на нормалното лате, но съставът ѝ е различен. Нейната формула ускорява метаболизма и потиска апетита. Производителят твърди, че може да се постигнат положителни резултати без допълнителна физическа активност и без ограничения в храненето.

Състав

Активен въглен

Активният въглен предотвратява усвояването на мазнините от храната и последващото им натрупване в тялото. Освен това той осигурява безопасното отделяне, преработване и изхвърляне на хроничната мастна тъкан и токсичните вещества.

Кокосово мляко

Кокосовото мляко влияе върху ускоряването на метаболизма. Помага за процесите на самоизчистване и преработка на вътрешните мазнини, натрупани в областта на бедрата и корема.

L-карнитин

L-карнитинът често се използва в диети и програми за отслабване. Той подпомага изчистването от мазнините, оказва положително действие за постигането на по-добри спортни резултати и регулира мастните тъкани.

Омега 3

Омега 3 помага за повишаване нивото на лептин (хормон, отговорен за степента на разграждане на мазнините в тялото).

Как се използва Black Latte?

Приготвянето на напитката е много лесно – само сипете една или две лъжици гореща вода и разбъркайте, за предпочитане на закуска. Препоръчителният курс на употреба трае поне един месец.

Къде да купим продукта?

Тази добавка може да се купи по Интернет. Ако имате късмет, дори може да я купите с отстъпка. В момента продуктът не е достъпен в аптеките или в други физически магазини.

Мнения и коментари на потребители

Според отзивите и коментарите, които открихме, мненията за този продукт са като цяло положителни. Потребителите съобщават, че добавката им е помогнала да отслабнат.

Отзиви

Black Latte
4.9 Общо
Плюсове
  • потиска апетита
  • помага за намаляване на теглото
  • лесно приготвяне и отличен вкус
Минуси
  • достъпен само по Интернет
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

One thought on “Black Latte

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.