Black Latte

Black Latte
2.5 (50%) 6 votes

Black LatteBlack Latte е течен продукт, предназначен за всички любители на сладкото, които искат да отслабнат. Какво съдържа продуктът, как действа и дали не е поредната измама? Всичко е обяснено в ревюто по-долу.

 

 

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Резултати още от първия ден

Напитката Black Latte обещава видими резултати още от първия ден. Нейният вкус е подобен на този на нормалното лате, но съставът ѝ е различен. Нейната формула ускорява метаболизма и потиска апетита. Производителят твърди, че може да се постигнат положителни резултати без допълнителна физическа активност и без ограничения в храненето.

Състав

Активен въглен

Активният въглен предотвратява усвояването на мазнините от храната и последващото им натрупване в тялото. Освен това той осигурява безопасното отделяне, преработване и изхвърляне на хроничната мастна тъкан и токсичните вещества.

Кокосово мляко

Кокосовото мляко влияе върху ускоряването на метаболизма. Помага за процесите на самоизчистване и преработка на вътрешните мазнини, натрупани в областта на бедрата и корема.

L-карнитин

L-карнитинът често се използва в диети и програми за отслабване. Той подпомага изчистването от мазнините, оказва положително действие за постигането на по-добри спортни резултати и регулира мастните тъкани.

Омега 3

Омега 3 помага за повишаване нивото на лептин (хормон, отговорен за степента на разграждане на мазнините в тялото).

Как се използва Black Latte?

Приготвянето на напитката е много лесно – само сипете една или две лъжици гореща вода и разбъркайте, за предпочитане на закуска. Препоръчителният курс на употреба трае поне един месец.

Къде да купим продукта?

Тази добавка може да се купи по Интернет. Ако имате късмет, дори може да я купите с отстъпка. В момента продуктът не е достъпен в аптеките или в други физически магазини.

Мнения и коментари на потребители

Според отзивите и коментарите, които открихме, мненията за този продукт са като цяло положителни. Потребителите съобщават, че добавката им е помогнала да отслабнат.

Отзиви

Black Latte
4.9 Общо
Плюсове
  • потиска апетита
  • помага за намаляване на теглото
  • лесно приготвяне и отличен вкус
Минуси
  • достъпен само по Интернет
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.