Denta Black

Denta Black
Rate this post

Всеки от нас си мечтае да има красиви и здрави бели зъби. За тази цел трябва да полагаме грижи за зъбите си, но дори и това не ни гарантира усмивката, по която се прехласваме на кориците на модните списания. Избелването на зъбите е скъпо струваща процедура, а за доста от нас – и доста неприятна. Има най-различни пасти и препарати, които допринасят за избелването и повече или по-малко помагат. Един от тези продукти е черната паста за зъби Denta Black, която изглежда малко плашеща на пръв поглед. Но дава ли резултати?

 

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Правилната грижа за зъбите е неизбежна

Зъбите ни са за цял живот и само от нас зависи как ще полагаме грижи за тях. Зъбите ни се виждат, когато се усмихваме. Освен това използваме зъбите си всеки ден, когато се храним. Накратко, безценно е да имаш здрави бели зъби. DentaBlack е черна паста за зъби, благодарение на която може да се сдобиете с белоснежни зъби. Какви са основните ѝ действия?

 • Избелва зъбите
 • Премахва потъмняването
 • Отстранява плаката
 • Предпазва зъбите от кариес
 • Премахва лошия дъх
 • Почиства зъбите и отстранява зъбния камък
 • Предотвратява развалянето на зъбите

За кого е подходяща пастата за зъби Denta Black?

Тази паста за зъби е подходяща за всекиго, но най-вече за възрастни. Тя е за онези, които често пият кафе, чай, харесват газирани напитки, плодове, сладки, оцветители…- с една дума – за всички. Твърди се, че дори след традиционното избелване на зъбите, те отново започват да пожълтяват с течение на времето и ефектът на процедурата не е вечен. Освен това избелването е скъпо, а има и хора, които изобщо не могат да издържат самата процедура. Благодарение на тази паста за зъби не само ще спестите пари, но и време. Избелването от специалист отнема до 2 часа, докато с пастата DentaBlack е достатъчно само да миете зъбите си сутрин и вечер (което така или иначе правите). Denta Black ще избели зъбите Ви поне 5 пъти и разликата ще е видима съвсем скоро. Производителят твърди, че тази паста ще бъде оценена и онези, които страдат от чувствителни зъби.

Как да поръчаме?

Можете да поръчате пастата за зъби DentaBlack само от уебсайта на производителя. За съжаление тя не е достъпна никъде другаде. Това означава,че не можете да я изпробвате или да я „пипнете“ в никоя аптека или дрогерия. Всичко, което трябва да направите, е да попълните онлайн формата за поръчка, да я изпратите и да чакате с Вас да се свърже представител на фирмата. Поръчаните стоки се плащат при доставката.

Мнения и впечатления на потребители

Открихме доста потребителски впечатления от пастата за зъби Denta Black. Като цяло положителните мнения доминират. Някои от хората оценяват високо факта, че пастата им е помогнала да избелят зъбите си няколко пъти за много кратко време. Друго, което се харесва на хората, е приятният вкус на пастата и това, че е подходяща дори за чувствителни зъби и че е едно бързо и дискретно решение на проблема с оцветяването на зъбите. Макар че е с черен цвят, тя всъщност избелва зъбите. Според нас това е един продукт, който си струва да се опита.

Отзиви

Denta Black
4.9 Общо
Плюсове
 • безопасен продукт подходящ за всеки
 • без странични ефекти
 • плащане при получаване
Минуси
 • сравнително висока цена
 • достъпна само по Интернет
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.