Dental WhiteStrips

Dental WhiteStrips
Rate this post

Dental WhiteStripsЛентите Dental WhiteStrips са предназначени за избелване на зъбите в домашни условия. Производителят обещава бързи резултати само след 3-4 дни употреба. Освен това, сред изтъкваните предимства на продукта е, че  Dental WhiteStrips не са неудобни и не повреждат емайла. Белите зъби означават красива усмивка, за която всеки копнее. За съжаление избелващите процедури са скъпи и изискват предварително записване на час и отнемат от Вашето време. С помощта на Dental WhiteStrips можете да избелите зъбите си удобно у дома. Какви са впечатленията и отзивите на потребителите след употребата на този продукт?

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Как работи продуктът?

Той е новост на пазара. Тези избелващи ленти предлагат един нежен метод за избелване. Можете да почистите зъбите си скоро след приложението им. Продуктът не уврежда зъбния емайл и не увеличава чувствителността на зъбите. След избелване на зъбите ще си осигурите по-голяма увереност и ще се усмихвате повече. Освен това, продуктът Ви дава възможност да регулирате степента на белота на зъбите според Вашите индивидуални нужди. Със сигурност ще оцените лесното приложение в домашни условия и бързите резултати.

Не е лесно да поддържаме зъбите си бели. В резултат на прекомерната употреба на чай, кафе, Кола, сладки неща, сосове, подправки и различни храни и подсладени напитки върху емайла се натрупва пигментация. Ето защо зъбите ни придобиват жълтеникав оттенък, който не изглежда никак привлекателно. От друга страна, веднъж след като се е появил този жълтеникав оттенък, да се отървем от него е много трудно. Дори да спрем да консумираме всички тези храни и напитки, не можем да го премахнем така лесно. Решението на проблема може би са именно тези уникални избелващи ленти за зъби.

Как се използва продуктът?

Със сигурност ще оцените колко просто се използват тези ленти. Не се безпокойте, а само следвайте стъпките, изброени тук:

 • Първо, хубаво изплакнете устата си.
 • Извадете избелващите ленти от кутията. В нея има 28 индивидуални опаковки. Отстранете предпазния слой.
 • Застанете пред огледалото така, че да се виждате хубаво. Поставете лентичката с гела върху повърхността на зъбите. Дългата лента е за горната челюст, а късата – за долната челюст. Натиснете силно лентите върху зъбите.
 • Продължете бавно и внимателно. Подгънете краищата на избелващите ленти върху зъбите си много внимателно; гелът трябва да се разнесе равномерно върху цялата повърхност на зъбите и да напълни процепите между зъбите.
 • За най-добри резултати оставете лентичките да работят поне 30 минути.
 • След това отстранете избелващите ленти от зъбите си и ги изхвърлете, понеже са предназначени за еднократна употреба. Изплакнете добре устата си с вода и отстранете всякакъв остатък от гел с помощта на пръстите си.

И това е всичко! Много е лесно и всеки може да се справи. Само спазвайте инструкциите и резултатът ще дойде много бързо.

Важна информация

Избелващите ленти Dental WhiteStrips могат да се поръчат директно от уебсайта на производителя. Производителят гарантира 100 % качество и доставка в цялата страна в рамките на три дни. Можете да използвате опцията плащане с наложен платеж; това значи да платите след като получите доставката.

Продуктът е наличен и с намаление, но специалната оферта е с ограничена продължителност. Избелващите ленти Dental WhiteStrips са лидерът на световния пазар.

Отзиви и впечатления на потребители

Питате се какви са впечатленията на потребителите? Наистина ли работи този продукт или е поредният трик? Очевидно мненията и впечатленията са различни. Няма много отзиви, тъй като продуктът е новост на пазара. Въпреки това, като цяло потребителите, които са го изпробвали, са доволни. Те се изказват особено ласкаво за лесния начин на приложение и за ефекта на видимо по-бели зъби за доста кратко време. Някои съжаляват, че тази новост се е появила едва сега. В САЩ избелващите ленти Dental WhiteStrips са в употреба от няколко години. Дори заклетите пушачи не спират да сипят похвали за този продукт.

Отзиви

Dental WhiteStrips
4.9 Общо
Плюсове
 • нежен метод подходящ за всеки
 • зъбите могат да се почистват скоро след прилагането
 • продуктът не увеличава чувствителността на зъбите
 • можете да контролирате степента на избелване
 • подходящ за мъже и жени
Минуси
 • по-висока цена
 • резултатът може да се повлияе от много обстоятелства
 • трябва да се повтаря редовно
 • t
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.