Detoxic

Detoxic
3.3 (65.33%) 15 votes

DetoxicМислите ли си, че няма как да имате паразити, ако живеете здравословно, следвате правилата за хигиена и не пътувате в екзотични страни? Сбъркали сте! Паразитът е организъм, който приема необходимите му хранителни вещества от гостоприемника си. А което е по-важно, той оделя токсични вещества (токсини) в тялото на гостоприемника, които отслабват неговия имунитет. Паразитите могат да атакуват различни органи във Вашето тяло и да разпространят вируси и бактерии. Те незабележимо намаляват имунитета и предизвикват най-различни разстройства на гостоприемника си. Човешкият организъм може да е гостоприемник на стотици различни паразити от почти невидими вируси, бактерии, червеи и дрожди, до гъбички и тении. А което е още по-стряскащо, паразитите не се появяват само в дебелото черво. Някои от тях атакуват белите дробове, черния дроб, стомаха, мускулите, кожата и други органи от човешкото тяло.

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Как да се предпазим от паразитите? Опитайте Детоксик

Експертите потвърждават, че има цялостен положителен ефект от общата детоксикация на тялото. Разбира се, можете да изпробвате разнородни естествени билки и сокове, но освен тях, има и продукти, които са специално създадени за тази цел. Един от тях е Detoxic срещу паразити. Как всъщност паразитите могат да влязат в тялото Ви? Най-често преносителите са нашите домашни любимци. Следващият най-вероятен начин за заразяване са нещата, които консумираме – водата и храната ни. Други източници на зараза са превозните средства, предметите и публичните места.

Как да разпознаем паразитите в тялото си?

Разпознаването на паразитите и тяхното наличие в тялото ни е доста трудна задача, с която много малко от хората се справят. Все пак можете да следите за поява на следните симптоми:

 • Обрив, воднисти очи и течащ нос
 • Често разболяване
 • Хронична умора
 • Чести главоболия, запек или диария
 • Болка в мускулите и ставите
 • Нервност, безсъние, загуба на апетит
 • Торбички под очите

Какво съдържа този продукт?

Молекули от Група „А“

Билката обикновен равнец е медицинско растение, което съдържа алкалоиди, флавони и танини, флуоресцентно и фоточувствително вещество от групата  на фурокумарина. Освен тях, той съдържа етерични масла, танин, инулин, смола и много други вещества. Равнецът стимулира заздравяването, пречиства кръвта и има антивъзпалително действие. По този начин той унищожава паразитите и ги отстранява от тялото.

Молекули от Група „G“

Червен кантарион. Тази билка е широко използвана в традиционната народна медицина заради високото си съдържание на горчиви вещества, смоли и гликозиди. Тя помага при заздравяването на рани и възстановяването на увредени тъкани и органи.

Молекули от Група „F“– карамфил

Карамфилът е популярна подправка, която свързваме с аромата на Коледа поради специфичната му миризма. Той се характеризира с леко сладък вкус, който преминава в горчив. Има антисептично и аналгитично действие, възстановява чревната микрофлора и предпазва тялото от повторната поява на паразити.

ДетоксикВсички тези съставки се съчетават много добре в общата борба срещу паразитите. Това са изцяло натурални вещества без никакви странични ефекти. Можете да го ползвате у дома и да пречистите тялото си от паразитите. Всички включени билки и растения са продукт на органично изсушаване.

Какви са основните ефекти от Detoxic?

Производителят обещава следните положителни ефекти от употребата на Детоксик:

 • Осигурява пълното премахване на паразитите с еднократно лечение
 • Подобрява здравето Ви, предпазва черния дроб, сърцето, белите дробове и кожата от паразити
 • Подобрява симптомите на биоразграждане в червата, унищожава яйцата на паразитите с помощта на активните вещества
 • Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите; облекчава алергични реакции 
 • Подобрява храносмилането
 • Умората изчезва, получавате повече енергия

Как да поръчаме?

Продуктът може да се поръча само от уебсайта на производителя. Производителят гарантира 100% качество и безопасност за Вашите данни. Можете да проверите продукта при получаване. Засега Detoxic не е достъпен в аптеките.

Какво казват потребителите?

В Интернет пространството няма много информация за този продукт, с изключение на тази, публикувана на уебсайта на производителя и на няколко ревюта и отзива. Ето защо може да си помислим, че това е поредният маркетингов трик. От друга страна обаче Детоксик е сертифициран продукт, който съдържа изцяло натурални продукти, а това е голямо предимство. Отзивите на потребителите са положителни.

Отзиви

Detoxic
4.9 Общо
Плюсове
 • лесен за употреба
 • натурален продукт
 • сертифициран продукт
 • плащане при получаване
Минуси
 • сравнително висока цена
 • поръчки само през уебсайта на производителя
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.