Dietonus

Dietonus
Rate this post

DietonusDietonus – безпощадно средство за борба с наднорменото тегло

Затлъстяването е сериозно заболяване, което се проявява в прекомерно голям слой мастна тъкан, в която се натрупва значителен енергиен запас. Тялото не може да го използва ефективно и затова тови дисбаланс е придружен от завишено тегло на засегнатия човек. Затлъстяването води до негативни последици както от естетична, така и от здравословна гледна точка. Придружаващите затлъстяването симптоми са например болката и дегенеративните промени в ставите и в гръбнака, постоянното потене и други. Как ефективно да се отървем от излишното тегло? Милиони хора по целия свят биха искали да знаят отговора на този въпрос. Ние го знаем. Това са капсулите Dietonus (Диетонус).

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Всичко е мазнина

Мастната тъкан се състои от адипоцити или мастни клетки, които складират мазнини и служат за енергиен резервоар. Мастната тъкан може да се раздели на тъй наречените кафяви и бели мазнини. Естественото образуване на мастна тъкан при слабите хора е около 20% от цялата телесна маса, докато при хората, страдащи от затлъстяване, тя може да достигне до 50%.

Мазнините са незаменими за човешкото тяло. Те са една от трите основни макронутриенти (наред с протеините и въглехидратите) и служат като източник на основни мастни киселини. Те играят важна роля за доброто състояние на кожата, косата и ноктите, действат положително върху имунната система на организма, имат възпалителни ефекти и осигуряват правилната терморегулация и производството на хормони. Някои витамини, без които човешкия организъм не може да работи, са мастноразтворими.

Мазнините се приемат чрез храната и според произхода си се делят на животински и растителни. Мазнините не могат да се изключат напълно от менюто ни, но от друга страна, трябва да ограничим количеството, което приемаме. За да избегнем качването на килограми, трябва да следим количеството на мазнини в храната ни да е оптимално. Това означава да спазваме една разнообразна и балансирана диета, която трябва да включва достатъчно плодове и зеленчуци, много протеини под формата на риба, млечни продукти и яйца.

Има само още едно условие за бързото отслабване: трифазната хранителна добавка Dietonus.

Dietonus – целта не е процесът на отслабване, а резултатите

Основата на успешното отслабване е създаването на добри хранителни навици, които да гарантират, че приеманата енергия няма да е повече от изразходваната. Това може да е доста трудно. Освен генетичното предразположение, много от нас са принудени да водят заседнал начин на живот, в който не остава място за интензивно движение. Страдаме от липса на време и не обръщаме внимание какво ядем, кога и в какво количество. Освен това, когато сме под непрекъснат стрес, ние търсим решение по възможно най-неправилния начин: имаме навика да го разсейваме с нездравословна храна. Ето защо пием бира, сокове и подсладени напитки, ядем шоколад, снаксове, бисквити, сладолед, понякога бял хляб и колбаси. Като прибавим и недоспиването, от което често страдаме, резултатите не закъсняват: поглеждаме се в огледалото и имаме чувството, че се взираме в същество от друга планета. Има ли спасение? Разбира се. Опитайте Dietonus – неговите ефекти ще Ви изненадат приятно!

Състав

Dietonus е трифазен продукт, базиран на уникална комбинация от изцяло натурални екстракти. Този изключителен състав включва кофеин, синефрин, куркума, женшен и гуарана. В първия етап на действие, те изгарят калории и поддържат правилната функция на метаболизма.

През втория етап съставките ускоряват метаболизма и потискат апетита. Този ефект се провокира от други съставки на хранителната добавка: бромелаин, естествен ананасов фермент, аминокиселина 5-хидрокситриптофан, lcarnitine от coleus forskohlii и пипер.

По време на последната фаза на лечението мазнините са изгорени. Същевременно, тялото Ви се пречиства, за да може да се възстанови по-ефективно, което е абсолютно задължително условие за борбата със затлъстяването. Благодарение на екстрактите от гарциния, черница, спирулина, валериана и коприва, естествените биоритми се нормализират, а изгубената енергия се стабилизира. Освен това, ще спрете да чувствате постоянната умора и глад, както и честите промени в настроението. Този продукт съдържа и ксантони, които имат антиоксидантни, анти-възпалителни и антибиотични свойства.

Действия

Dietonus, с помощта на плодовите алфа киселини, допринася за ефективното разпадане на мастните депа, за тяхното изгаряне и за ускоряването на метаболизма. Той потиска апетита и помага за възстановяване на хормоналния баланс. Той ще Ви позволи да отслабнете без стрес, без ограничения и без никакви нежелани странични ефекти. Всичко това се случва в рамките на 24 часа, дори докато спите. Съставът на тази хранителна добавка е изцяло натурален, не предизвиква алергични реакции и не са известни никакви противопоказания.

Как да използваме Dietonus?

Видими резултати могат да се очакват на третия ден след започване на лечението. За да се постигне оптимален ефект, в рамките само на 30 дни се пие само по една капсула дневно. Ако се налага, можете да повторите цялата програма за отслабване. Този продукт може да се използва дългосрочно. Според производителя, ефектът ще е постоянен и няма да се стигне до тъй наречения „йо-йо ефект“. Важно е да се спазва точното три-фазно дозиране според цветния код на капсулите (бели, червени и сини). Всяка капсула трябва да се приема около половин час преди хранене с обилно количество вода. Внимание: препоръчителната дневна доза не бива да се превишава.

Този продукт е разработен както за мъже, така и за жени. Според наличната информация най-голям ефект има при възрастовата категория до 45 години. Той се препоръчва и на хора, страдащи от голямо наднормено тегло, за да им бъде в помощ при започване на процеса по сваляне на телесна маса. Разбира се, винаги е от значение и здравословното състояние на дадения човек (консултирайте се с Вашия лекар), ето защо постигнатите резултати до голяма степен са индивидуални.

Къде да купим Dietonus и колко струва?

Този продукт винаги трябва да се поръчва само и единствено от официалния уебсайт. Вижте линка в края на това ревю. Само по този начин може да сте сигурни, че получавате оригиналния продукт с обявения състав. Скоро след като поръчате Dietonus по Интернет (засега той не се предлага в аптеките), с Вас ще се свърже представител на отдела ни за обслужване на клиенти, за да завърши поръчката Ви. Пратката ще Ви бъде доставена от куриерска фирма до дома Ви. След това единствената Ви задача е да използвате продукта редовно.

Отзиви за капсулите Dietonus

Заключението на много специалисти в сферата на храненето, диетолози и хранителни консултанти се потвърдено най-вече от хората, които са използвали продукта и са успели да отслабнат веднъж завинаги и да се доближат до мечтаната фигура. Присъединете се към огромната група жени и мъже, които са успели да се отърват от проблема, наречен затлъстяване, благодарение на препарата Dietonus. Това се потвърждава и в много онлайн дискусии.

Отзиви

Dietonus
4.9 Общо
Плюсове
  • приема се много добре, благодарение на натуралния си състав
  • предлага естествена алтернатива на неприятното гладуване и драстичните диети
Минуси
  • единственият начин за закупуване е от оторизираните уебсайтове на търговеца
  • често става лесна жертва на фалшифициране, така че бъдете внимателни откъде купувате този продукт
  • задължително е да поддържате добри хранителни навици
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.