Eyes Cover

Eyes Cover
Rate this post

Eyes CoverКръговете и торбичките под очите са изключително дразнещи и буквално всеки мъж и жена страдат от тях. Всеки от нас иска да изглежда млад и свеж, ето защо търсим непрекъснато най-различни начини да постигнем това. Някои от нас избират бързи решения като Ботокс или други медицински интервенции. Има обаче много по-прости решения, които често не ни идват на ум. Забелязвате ли големи торбички и тъмни кръгове около очите си и имате ли изморен вид? Съществува едно интересно решение на този проблем – гел-маската за очи, наречена Eyes Cover.

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Защо е важно да пробвате Eyes Cover?

Тази гел-маска елиминира подпухването и намалява тъмните кръгове и торбичките под очите. Тя помага за премахването на първите признаци на умора  и малките бръчици около очите. Тя подпомага кръвообращението и успокоява мускулите на лицето. Освен това, чувството след използването ѝ е много приятно и отпускащо.

Основните предимства на гел-маската са:

  • Не губи еластичността си
  • Маската не замръзва, когато я охлаждате
  • Потребителите ще оценят лесния и бърз начин на приложение

Маската може да се ползва както охладена, така и затоплена, което означава, че реално Вие получавате два продукта в една опаковка!

Как да използваме гел-маската EyesCover?

Според производителя, прилагането на маската е изключително лесно и всеки може да се справи без проблем. Резултатите са видими само след 15 минути. Впечатленията на потребителите показват, че маската е по-ефективна, когато се използва в охладен вид сутрин и в затоплен вид вечер, преди лягане. Просто затворете очи и я поставете върху клепачите си, настанете се удобно и се отпуснете. Резултатите ще са видими под формата на изгладени бръчки и облекчени кръгове под очите ви; подпухването изчезва и кожата Ви е значително освежена и витализирана! Предимството на тази маска е, че гарантира почти незабавен резултат.

Студено прилагане

Оставете в хладилника поне за 1 час или във фризера за 10 минути.

Топло прилагане

Поставете маската в топла вода, най-добре с температура 80 °C. Водата не трябва да е вряща. Не използвайте микровълнова печка или фурна. След като е достигната желаната температура, поставете маската на лицето си.

Какви са резултатите?

Маската може да облекчи видимите следи от умора около очите и да подобри пластичността на цилиарния мускул. Тя оказва положително влияние и на зрението, като облекчава напрежението в очите.

Охладената маска намалява тъмните кръгове около очите и премахва торбичките. Тонира и изпъва кожата. Топлата маска облекчава болката и има релаксиращ ефект. Тя премахва синините около очите.

Маската Eyes Cover е мека, приятна и с модерен вид. Благодарение на размера ѝ е лесна за носене по време на пътуване. Тя често се използва в салоните за красота и СПА-центровете. Маската е нетоксична и няма никакви странични ефекти.

Как да се грижим за маската?

Маската е предназначена за многократна употреба, но е важно да се грижите за нея правилно. Може да се почиства лесно с мек сапун и вода или препарат за миене на съдове. Дръжте маската внимателно и избягвайте контакт с остри и тежки предмети, които биха могли да я повредят.

За кого е подходяща тази маска?

Този продукт е подходящ за възрастни, независимо от техния пол. Жените ще оценят действието ѝ особено много, но и мъжете могат да я използват. Тя може да се комбинира и с други козметични продукти. Специалистите дори изтъкват, че маската помага за облекчаване симптомите на стрес и е едно чудесно средство за релаксация. Тя не причинява аларгични реакции и прекрасно се справя с подпухването и подуването, например след операции. Кожата около очите е видимо подмладена и освежена.

Как да поръчам?

Маската може да бъде поръчана единствено и само от уебсайта на производителя. Засега тя не е достъпна в аптеките и дрогериите. В момента доставката е безплатна.

Впечатления на потребителите

Не успяхме да открием много информация за маската във форумите, но отзивите, които все пак намерихме, са положителни. Хората оценят високо тази маска, особено жените. Те дори описват големите разлики, които наблюдават между тази и други гел-маски и техния ефект. Разбира се, резултатите идват по различно време за всеки и са до голяма степен индивидуални.

Отзиви

Eyes Cover
4.9 Общо
Плюсове
  • безопасен продукт
  • лесно приложение
  • възможност за използване охладена или затоплена
Минуси
  • възможност за поръчка само от сайта на производителя
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.