Fresh Fingers

Fresh Fingers
Rate this post

Свежи ПръстиСтъпалата и дланите говорят много за това какви сме ние. С пълна сила това важи през лятото, когато често носим отворени обувки и прекарваме повече време на места като басейните. Това обаче не значи, че през зимата трябва да спрем да полагаме грижи за стъпалата си. Въпросът не е свързан само с външния вид и красотата, а и със здравето и комфорта ни. Често срещан проблем са досадните гъбички, които се появяват най-често около леглата на ноктите. Гъбичките и микозата не се ограничават до тайните, скрити места на телата ни, а понякога засягат и ходилата. Фреш Фингърс (Fresh Fingers) е продукт, разработен с цел да да Ви помогне да се отървете от всички видове гъбички, които могат да засегнат не само леглата на ноктите, но и кожата на пръстите.

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

И мъже, и жени страдат от възпаления и микотични инфекции

Съществуващите изследвания показват, че този проблем е много разпространен. Въпреки че не е много опасен и сериозен от здравна гледна точка, той е изключително досаден. За съжаление долната част на стъпалото е място, което не може да бъде залепено и изолирано. Ето защо тази неприятна ситуация е много сложна за разрешаване и често не е никак лесно да се открие точното лечение. Ако не знаете какво да правите, препоръчително е да посетите дерматолог, който може да Ви посъветва. Често дори самите дерматолози препоръчват Фреш Фингърс (Fresh Fingers). Продуктът наистина може да Ви помогне много срещу всякакви възпаления; поне такива са претенциите на производителя.

Как да разберем, че страдаме от гъбична инфекция?

Микотичната (гъбична) инфекция може да се установи много лесно; въпреки това, ще изредим всички основни симптоми тук:

 • Кожата на стъпалата Ви е груба
 • Между пръстите се появяват малки кожни израстъци
 • Ноктите започват да се цепят, да се чупят и не изглеждат привлекателно
 • Кожата на пръстите Ви е зачервена, сърби Ви и пръстите Ви се подуват

Какво представлява Фреш Фингърс?

Това е спрей, който е достъпен без рецепта и който е създаден за борба с гъбичните инфекции. Продуктът се предлага под формата на удобен спрей, който се използва лесно. Целта на този продукт е да се бори ефективно срещу възпаленията и инфекциите. Той помага в борбата срещу различни видове гъбички. Фреш Фингърс изглежда като много надеждно средство, тъй като е официално патентован.

Този продукт може да се използва без лекарско предписание. Той съдържа само натурални съставки и е хипоалергенен. Fresh Fingers съвсем скоро се появи на пазара, но въпреки това вече си спечели много почитатели.

Как работи Fresh Fingers?

Според производителя, това е изключително ефективен спрей с отлични резултати, които се потвърждават и от някои дерматолози. Но както се казва, „Проверката е висша форма на доверие!“. Спреят е създаден за борба с гъбични инфекции. Той прониква дълбоко в кожата и Ви отървава от проблемите по-бързо от повечето кремове, които освен всичко са достъпни само с рецепта. Той интензивно премахва всички последици от микозата.

Основните преимущества на този продукт са, че той:

 • Намалява неприятния сърбеж
 • Успокоява кожата
 • Унищожава причинителите на инфекцията и беленето на кожата
 • Бори се превантивно срещу гъбичните инфекции

Лечението на микозата отнема няколко седмици, понякога – дори месеци. Въпреки че този продукт е доста успешен в борбата срещу гъбичките, все пак трябва да имате търпение и да почакате, за да усетите резултатите.

Състав на Фреш Фингърс

Тайната се крие в специалните съставки, които се съдържат в спрея Фреш Фингърс (Fresh Fingers). Тук ще ги опишем по-подробно.

Климбазол

Това е активно вещество, което намалява образуването на дрожди, намалява сърбежа и спира растежа на гъбички и микози. Веществото е патентовано и намалява изключително много ферментацията.

Фарнезол

Фарнезол се среща в естествен вид в етеричните масла на някои растения. Това вещество представлява безцветна мазна течност с антисептичен ефект. То омекотява кожата и има приятен цветен аромат. Регулира функциите на потните жлези и бактериалната активност. Благодарение на приятния му аромат, Фарнезол елиминира и неприятния мирис на краката.

Витамин¨Е

Витамин Е принадлежи към групата на мастно разтворимите витамини. Той е важен антиоксидант с множество положителни ефекти върху цялостното здраве на организма и по-специално върху състоянието на кожата, която прави по-нежна, по-мека и спира баленето.

Етерично масло от мента

Маслото придава свеж ментолов аромат. Растението мента е една от най-древните познати на човека билки, която се използва за успокояване и балансиране на храносмилането. Ментата е популярна заради своя аромат и заради своя охлаждащ ефект върху кожата. Използва се широко в козметиката и се бори срещу симптомите на екзема, псориазис, разширени вени и др.

Всички тези естествени съставки са в идеална хармония и заедно допринасят и правят по-бързо лечението на кожата. Продуктът трябва да се използва дългосрочно. Той работи на базата на холистичната медицина. Това осигурява не само лечение на симптомите, които постепенно ще отшумяват, но и допълнителни положителни ефекти, които ще станат видими в дългосрочен план.

Производителят твърди, че Фреш Фингърс предлага облекчение в рамките на няколко дни и постепенно изцяло премахва гъбичките по краката.

Как да поръчаме Фреш Фингърс (Fresh Fingers)?

Фреш Фингърс засега не е достъпен в аптеките и дрогериите. Можете да го поръчате единствено и само от уебсайта на производителя. Това, което трябва да направите, е да попълните основната информация, а оператор ще Ви помогне да завършите поръчката си.

Какво е мнението на потребителите?

Учудващо е колко много потребители хвалят този продукт. Спреят охлажда стъпалата, има приятен аромат и вече разполагаме с множество доказателства, които потвърждават, че наистина работи.

Ето защо трябва лично да пробвате този продукт и след това да споделите своите впечатления. Вашият отзив ще е полезен и за останалите читатели, които се колебаят дали да си закупят спрея Фреш Фингърс.

Отзиви

Fresh Fingers
4.9 Общо
Плюсове
 • натурален продукт
 • лесно приложение
 • тестван продукт
 • положителни отзиви на потребители
Минуси
 • сравнително висока цена
 • трябва да се използва дългосрочно
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.