NikoStop Antistress

NikoStop Antistress
Rate this post

NikoStop AntistressNikoStop – отървете се веднъж завинаги от траен лош навик

Вероятно сте чували вица за пушача, който влиза в лекарския кабинет и пита възрастния лекар как да спре да пуши. Лекарят се изненадва и възкликва: „Да спрете да пушите? Не е толкова трудно. Самият аз съм спирал поне двайсет пъти.“

Пушенето винаги е създавало определено обществено неудобство. Същевременно обаче може да се разглежда и като един вид позиране и израз на зрялост, самоувереност, независимост и свобода. Суетността е това, което позволява най-вече на тийнейджърите да се присъединят към групата на хора със сходни на тях вкусове и възгледи. Малко са хората, които осъзнават кога са станали зависими и че последиците от пушенето могат да им причинят нелечими здравословни проблеми. Ако макар и след дълго време Вие сте решили да спрете да пушите веднъж завинаги, сега имате уникален шанс – капките NikoStop Antistress drops, които вече са на пазара и могат изцяло да Ви отърват от желанието за цигари.

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Тежкият живот на пушачите

Да се отървеш от зависимостта към никотина е почти свръхчовешка задача за повечето пушачи. Напоследък се оказва широк обществен натиск, който да отврати пушачите от цигарите и да направи пушенето по-трудно. Възможните начини са да се забрани пушенето в ресторантите, да се сложат на цигарените кутии отблъскващи снимки, показващи негативните ефекти от пушенето в дългосрочен план. Има и други мерки, които обаче често имат и обратен ефект. Съществуват и безброй никотинови дъвки, лепенки и таблетки, които не са особено ефективни или чийто ефект изчезва много бързо. От друга страна, капките NikoStop Antistress drops са надеждни, действието им е бързо и дълготрайно.

Разликата между капките и традиционните средства, като например никотиновите дъвки и лепенки, е много голяма. Капките NikoStop Antistress могат ефективно да помогнат на всеки, който иска да намали или да спре пушенето, да се отърве от стреса, загубата на концентрация и тревожността, които често съпътстват този процес на отказване.

Съдържание на капките NikoStop Antistress

NikoStop е билков препарат, съдържащ следните важни съставки:

Маточина

В ароматните листа на маточината (полезна билка, която става от 70 до 150 см висока) се съдържат вещества, които ефективно помагат за справянето със стресиращите ситуации, нервността и депресиите, които се пораждат от внезапната липса на никотин при пушачите. Тези вещества са етерични масла, танини, органични киселини, слуз, флавоноиди и минерали, които подобряват съня, имат положителен ефект върху нервната система, цялостното психично здраве и доброто храносмилане.

Лавандула

Лавандулата е билка, която произхожда от френското Средиземноморие. Тя може да се опише като богато разклонен полухраст с високи стебла и продълговати лилави цветове. Тази ароматна медицинска билка действа като мощен натурален адаптоген без странични действия, който гарантира увеличаването на устойчивостта на човешкия организъм на някои стресиращи фактори и психически дисбаланс. Това вещество прави по-лесно и поносимо спирането на тютюнопушенето. Освен всичко друго, лавандулата пречиства тялото от вредните токсини, които се натрупват в тялото при пушене.

лечебен глог

Това чудодейно растение произхожда от Северозападна Африка, Западна Азия и Европа. То е високо около 6 метра и се използва често в традиционната народна медицина. То може значително да подобри сърдечната дейност и се използва особено за лечение на сърдечна аритмия, високо кръвно налягане и се прилага в случай на ангина пекторис. Дребните плодове на майското цвете (наричани още глогинки) съдържат много полезни вещества – каротени, танини, гликозиди, флавоноиди, пектини, витамини С и В и въглехидрати.

Триптофан

Триптофанът се нарежда сред неполярните етерични ароматни аминокиселини. Той се свързва с увеличеното отделяне на серотонин и отчасти на мелатонин. Той помага за намаляване на психическото нервно напрежение, за справяне с внезапните смени на настроението, а едновременно с това подпомага здравия качествен сън, потиска депресиите и симптомите на абстиненция, свързани със спирането на приема на вещества, водещи до пристрастяване.

Витамин B6

Витамин B6 се нарича още пиридоксин. Човешкото тяло не може само да произвежда този витамин, което означава, че трябва да го приемаме чрез храната. Той се съдържа в различни храни, например яйца, свинско месо, картофи, спанак, както и в ананаса, ядките и зърнените храни. Витамин B6 помага за усвояването на мазнините и протеините, подсилва имунната система, подобрява настроението и лекува нервните разстройства.

Витамини B1 и B3

Тези витамини осигуряват нужния баланс на организма. Тялото не може само да синтезира витамин В1, наричан още тиамин, (както е и с витамин В6). Ако искаме да си го доставяме редовно, трябва да използваме витаминни добавки или да консумираме следните храни: овесени ядки, пълнозърнест хляб, ядки, мляко, сухо свинско месо и др.

Тиаминът помага в случаите на възпаление на нервите, проблеми с храносмилането, подобрява настроението и предотвратява умората.

Витамин B3 (наричан още ниацин) е полезен по много причини: подсилва имунната, сърдечносъдовата и нервната системи. Помага при психически разстройства и подобрява функциите на кръвообращението.

Къде можем да купим капките?

NikoStop Antistress в момента са достъпни само на уебсайтовете на производителя и не могат да се купят в аптеките. Просто попълнете данните си за контакт и с Вас ще се свърже представител на фирмата, който ще Ви помогне да завършите поръчката си и ще отговори на Вашите въпроси. Плащането става при получаването на стоките.

Отзиви и впечатления на потребители

Като цяло отзивите и впечатленията на потребителите от NikoStop Antistress са положителни. Потребителите са особено доволни от лесния начин на прием, както и от действията на продукта. Можем да препоръчаме този продукт заради прекрасния му натурален състав.

Отзиви

NikoStop Antistress
4.9 Общо
Плюсове
  • участва ефикасно в премахването на нежелания лош навик и в същото време помага за създаването и установяването на нов навик
  • елиминира стреса, психичния дисбаланс, потиска други психични разстройства, които се появяват при отказ от тютюнопушене
  • помага за изчистване на отровеното от никотина и от други вредни вещества тяло
  • изцяло натурален продукт
Минуси
  • достъпен само по Интернет
  • следвайте указанията на производителя от листовката в кутията
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.