Ostelife

Ostelife
3 (60%) 1 vote

Ostelife – как да се отървем от болката в ставите

OstelifeКак всъщност става така, че човек започва да чувства болка в ставите? И възможно ли е този проблем да бъде разрешен? Нека първо дадем отговор на втория въпрос: да, има средства, които действат ефективно срещу болезнените стави и едно от тях е именно кремът Ostelife. Но преди да стигнем до описанието на неговото действие, състав и възможности, нека първо поговорим за самата болка, за нейните причинители и симптоми.

 

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Когато ставите болят

В човешкото тяло има приблизително 180 стави. Безпроблемното движение обаче е възможно само ако те са здрави. Има редица причини за болезнените стави. Една от тях е смущението или загубата на имунитет. Други причини са инфекциите, както и наследствените метаболитни разстройства. Типични ревматични болести са ревматоидният артрит или остеоартритът.

В началото тези заболявания са сравнително ненатрапчиви. Първите симптоми на тези неканени гости включват подуване, увеличена чувствителност при допир или усещане за схванати стави, което се появява най-вече сутрин в по-хладно време. Неприятната вдървеност може да продължи няколко часа. По-късно се появява и болката, а засегнатата става се деформира, спира да изпълнява функцията си и пациентът може да се движи само с огромни усилия. Освен това ситуацията може да се усложни от възпаление, което се разпространява върху заобикалящите тъкани. Най-често засегнатите зони са коленете, тазът и кокалчетата на китките. На по-късен етап болката става постоянна дори в състояние на покой.

Въпреки че естественото износване на ставите прогресира с възрастта, първите му признаци могат да се забележат около 40-те, но това определено не е проблем, който засяга само възрастните. Групата на хората в риск включва и спортистите, чиито стави са едностранно и еднообразно натоварвани.

Крем Ostelife – подложете ставите си на заслужено възстановяване

Ostelife помага благодарение на уникалния си състав като стимулира възстановяването на колагена.

Състав на крема

Колаген

Колагенът е протеин от животински произход, който не се разтваря във вода и е жизнено важен за правилното функциониране на ставите и сухожилията. Правилното образуване на колаген има положителен ефект и върху кожата, сухожилията, качеството на косата, зъбите и ноктите. За съжаление обаче с напредването на възрастта производството на този склеропротеин в тялото намалява значително. Вътрешно това става видно от намалената защита на ставните мембрани, а външно се проявява със силна болка.

Калций

Вторият ключов компонент на крема Ostelife (Остелайф) срещу ставни болки е калцият, който е жизненоважен биогенен елемент. Калцият присъства в телата на всички гръбначни животни и играе роля в образуването на зъбите и костите. За да запазим костите си здрави възможно най-дълго трябва да доставяме на организма си калций, особено в периодите, които са решаващи за здравословното развитие на човек, а именно през детството и юношеството. Увеличеният прием на калций е важен и за бременните жени и за по-възрастните хора, които са изложени на риск от остеопороза.

Лоза

Тази добавка съдържа и екстракт от лозов лист, който оказва положително въздействие върху сърдечносъдовата система и е доказан антиоксидант с антивъзпалително действие.

Гума арабика

Освен това, кремът Ostelife съдържа гума арабика или растителна смола, извличана от Акация сенегал или от лимфата на Акация арабика. Този компонент се използва широко най-вече в медицината, но и в хранителната промишленост за производството на сладкарски и захарни изделия, където се добавя в ролята на сгъстител към желета и дъвки. Ето защо именно този компонент е нужното вещество, което да Ви осигури истинска гъвкавост по време на движение и ходене.

Глюкозамингликани

Последната съставка, завършваща част от съдържанието на крема Ostelife против болки в ставите, са глюкозамингликаните, известни още с по-старото си наименование мукополизахариди. Те допринасят за възстановяването на клетъчните процеси и за формирането и регенерирането на съединителните тъкани.

Ostelife – кремът, който действа

Активните вещества на крема Ostelife действат и като превенция. Ето защо изобщо не е нужно да чакате с прилагането на продукта докато започнете да страдате от болки. Той може да се използва като превантивно средство от хората, които са потенциално заплашени и с повишен риск от ревматоидни заболявания или болки в ставите – например от спортистите непосредствено преди извършването на физическа дейсност. Съставът на продукта е естествен за организма и не предизвиква никакви вредни последици дори след продължителна употреба. Първите резултати трябва да се усетят след лечение с продължителност от 10-15 дни и при прилагане на продукта с нужната дебелина на слоя върху засегнатата зона два до три пъти дневно. Кремът се разнася лесно по кожата, абсорбира се бързо и не оставя мазен филм, така че няма да оцвети или да остави петна по дрехите Ви.

Няколко препоръки в заключение

Ostelife, благодарение на уникалния си състав, действа директно отвътре и се справя с всяка от причините за здравословните Ви проблеми, като се бори не само с последиците, т.е. с болката в ставите. Той Ви осигурява дългосрочно и ефективно облекчение. Освен това той е една изцяло безболезнена алтернатива на традиционното лечение с инжекции. Същевременно продуктът не причинява алергии, благодарение на натуралния произход на съставките си, и не са доказани никакви странични реакции от употребата му. Единственото, което трябва да правите, е да нанасяте продукта редовно.

Кремът е достъпен без рецепта, но все пак трябва да обърнете внимание на информацията в съпътстващата го листовка. Ако междувременно приемате и други медикаменти или използвате други препарати, най-добре е да обсъдите прилагането на Ostelife с лекаря си. Трябва да го уведомите веднага в случай че забележите каквато и да е необичайна реакция, която предполагате, че може да е причинена от този крем.

Къде да поръчаме?

Ако нямате причина, която да Ви спира да използвате Ostelife, можете да го поръчате директно от дома си по Интернет. Поръчката ще Ви бъде доставена до няколко дни.

Потребителски мнения и впечатления

Отзивите за Ostelife, които открихме, са изключително позитивни, хората са много доволни и хвалят продукта в много форуми. Ето защо препоръчваме да се изпробва.

Отзиви

Ostelife
4.9 Общо
Плюсове
  • лесен за употреба
  • действа превантивно и може да се ползва дългосрочно
  • бързо облекчаване на болката
Минуси
  • поръчвайте само оригиналния продукт, който ще ви гарантира обещаните резултати; купувайте само от доказани дистрибутори.
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.