Psoridex

Psoridex
4 (80%) 1 vote

ПсоридексПсориазисът е изключително неприятна хронична кожна болест, която атакува както кожата, така и ставите и ноктите. Въпреки че не е животозастрашаваща, тя затруднява до голяма степен живота на хората, които са засегнати от нея. Освен психологичната страна на проблема, хората, страдащи от псориазис, обикновено избягват да носят бански и се срамуват от болестта си. Колкото и да е тъжно, хората често са нетактични и дори груби. Много от тях смятат, че тази болест е заразна и имат редица предужбедения. И тъй като псориазисът е дълготраен проблем, който не може да се излекува напълно, а само да се потисне, ние решихме да потърсим продукти, които наистина помагат. Така открихме Psoridex (Псоридекс).

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Какво представлява Psoridex?

Той е изцяло натурален препарат, който би следвало да потиска симптомите на псориазис. Според производителя основните действия на продукта са следните:

  • Намалява сърбежа
  • Облекчава възпалението
  • Дезинфекцира кожата
  • Ревитализира кожата, като я прави гъвкава и мека
  • Според производителя, продуктът намаля риска за повторна поява и гарантира траен резултат.

Този продукт е пуснат на пазара съвсем скоро, но вече привлича вниманието на специалисти и потребители. Огромната му тайна се крие в съдържанието, което е изцяло натурално.

Какво съдържа Psoridex (Псоридекс)?

Както вече споменахме по-рано, Псоридекс е 100 % натурален:

Слънчогледово масло

Слънчогледовото масло е сред най-популярните масла за готвене. Същевременно обаче то има положителни ефекти и върху здравето ни. Съдържанието на наситени мастни киселини в него, както и на ненаситена олеинова киселина и особено на линолеинова киселина влияе изключително благотворно върху кожата, за което помагат и антигъбичния и болкоуспокояващ ефект на слънчогледовото масло.

Течен парафин

Парафинът се добива чрез дестилацията на суров петрол или чрез кристализация и отнемане на восъка от катран, добит от лигнит. Той е жълт на цвят, без вкус и мирис. Широко се използва в козметичната индустрия и в СПА процедурите. Има антибактериални свойства, лекува и подобрява проникването на всички останали съставки в кожата.

Бадемово масло

Натуралното бадемово масло е истински балсам за кожата. Бадемовото масло е много приятно и има успокояващ ефект. То потиска възпалението и регулира функцията на мастните жлези. Бадемовото масло е сред най-благотворните за кожата масла. То е богато на витамини, минерали и ненаситени мастни киселини.

Шипка

Този див храст има чудесни антиоксидантни свойства, които са важни и за кожата. То съдържа много ценни витамини и минерали и освен всичко това ухае изключително приятно.

Масло от пшеничен зародиш

Това масло има широка употреба в грижата за кожата. Маслото от пшеничен зародиш съдържа омега-3 мастни киселини и голямо количество ненаситени мазнини. То стимулира кожата и ускорява нейното регенериране. Освен това, това масло подпомага и отделянето на мъртвите клетки и токсини от кожата.

Как да използваме този продукт?

Приложението е много лесно. Измийте внимателно засегнатата зона на кожата с топла вода. След това вземете малко количество от крема, нанесете равномерно върху засегнатия участък и оставете да подейства. За оптимален резултат трябва да използвате Псоридекс два пъти дневно.

Експертите изтъкват, че използването на Psoridex може да е ефективно не само в началния етап на заболяването, но и в случаите на по-сериозни симптоми. Някои статистики дори определят Psoridex като средство, което помага в до 93 % от случаите. Така хората могат да водят по-пълноценен живот.

Как да поръчаме?

В момента този продукт не е достъпен в дрогериите и аптеките. Можете да го поръчате от уебсайта на производителя. Просто попълнете името и телефонния си номер и с Вас ще се свърже представител на фирмата, който ще отговори на всичките Ви въпроси и ще финализира поръчката Ви.

Производителят гарантира бърза доставка и плащане при получаване. Трябва обаче да внимавате с по-евтините имитации.

Мнения и впечатления

Тъй като Psoridex е на пазара от съвсем скоро, за него няма много отзиви. Въпреки това успяхме да разберем от наличните източници, че този продукт вече е помогнал на много хора, страдащи от псориазис. Те оценят високо най-вече натуралния състав и приятната консистенция на продукта, така че ние определено препоръчваме да изпробвате Псоридекс.

Отзиви

Psoridex
4.9 Общо
Плюсове
  • натурални съставки
  • сертифициран продукт
  • лесно приложение и бързо попиване
  • плащане в брой при доставка
Минуси
  • достъпен само по Интернет
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.