Psorilax

PsorilaxПсориазисът е хронично кожно заболяване, което се среща както при възрастни, така и при деца. За съжаление веднъж отключен, той се връща отново и отново и може да се опише като една почти доживотна борба. Отчасти, факторите за това заболяване са генетични и понякога то се появява съвсем неочаквано. Това кожно заболяване не само причинява сърбеж и болка, но притеснява носителите си и заради забележимостта му от околните. Това състояние не може да се излекува напълно, но пък има някои лекарствени препарати, които поне частично могат да облекчат симптомите. Един от тези продукти е именно Psorilax. Нека научим повече за този продукт.

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Какво представлява Psorilax?

Psorilax е крем, който би трябвало да помага в борбата с псориазиса. Постепенно той отстранява всички симптоми и облекчава сърбежа. Експертите предупреждават, че псориазисът засяга до 4% от населението на света, което определено е сериозна цифра. Най-често засегнатите са млади хора, за които това заболяване предизвиква не само физически, но и психически страдания.

Psorilax е натурален продукт, който може да се използва по всяко време. Ако го комбинирате с традиционните методи за лечение, може да очаквате много добри резултати. Билковите средства нямат странични ефекти и могат значително да помогнат на някои. Защо и Вие да не сте сред тези хора?

Производителят обещава бързо действие и видими резултати още след първото приложение на препарата.

Какви са най-големите предимства на този продукт?

 • Може да се използва по време на всяка фаза от развитието на болестта
 • Премахва т.нар. полиндромия
 • Има антивъзпалително действие
 • Действа приятно на кожата

Какво съдържа Psorilax?

Едно от нещата, на които си струва да срем, говорейки за този продукт, е неговият състав. Както вече споменахме, той съдържа внимателно подбрани съставки.

Масло от слънчогледово семе

Слънчогледовите семки се използват широко както в хранителната, така и в козметичната индустрия и в медицината. Има поне 60 вида слънчоглед. Слънчогледовите семки съдържат висококачествени протеини и мазнини. Освен това те съдържат витамин Е, който предпазва кожата. Нищо чудно, че маслото от слънчогледово семе е важна съставка в препарата за псориазис.

Глицерин

Глицеринът е едно от най-често използваните вещества в козметичната индустрия. Той често се добавя като овлажнител в много кремове, сапуни, шампоани и пасти за зъби. Можем да го срещнем дори в дъвки и медикаменти. Той има антимикробно и лечебно действие и попива в кожата за няколко минути.

Бадемово масло

Бадемовото масло е много приятно за кожата. Благодарение на нежността му, то се използва за приложение върху много нежна и чувствителна кожа. Като цяло, то се смята за едно от най-ценните растителни масла. То премахва възпаленията и регулира функцията на мастните жлези. Има и силни успокояващи свойства.

Млечна киселина

Млечната киселина хидратира кожата, подобрява еластичността ѝ и е подходяща дори за много суха кожа. Има силно антиоксидантно действие и съдържа ценни минерали и витамини. Това подсилва ефективността на антиоксидантите.

Уреа

Уреата е крайният продукт от разграждането на протеините. Тя заздравява кожата и облекчава сърбежа и болката.

Според производителя, Psorilax облекчава симптомите и същевременно действа превантивно срещу връщането на болестта.

Приложение

Кремът трябва да се прилага върху чиста кожа, която е най-добре да е изплакната с хладка вода и добре подсушена. След това върху кожата се нанася тънък слой от крема и се оставя да действа възможно най-дълго време. Psorilax няма странични действия, не е мазен и попива добре.

Какви са действията?

 • Намаляване на сърбежа и болката
 • Зачервяването изчезва и кожата спира да се бели
 • Клетките на кожата омекват и кожата ридобива нормален облик

Как да го купим?

Този продукт може да се купи само от уебсайта на производителя. Засега не е достъпен в аптеките. Просто попълнете данните си за контакт и представител на фирмата ще се свърже с Вас, за да отговори на въпросите Ви и да завърши поръчката. Плащането става след получаване на стоката.

Какви са отзивите и впечатленията на потребителите?

Отзивите за продукта са предимно положителни. Хората, които са го пробвали, го хвалят. В най-популярните онлайн форуми може да се открие положителна оценка за продукта. Ние бяхме привлечени от висококачественото съдържание и от факта, че продукът е много здравословен. Ето защо Ви препоръчваме да го изпробвате.

Отзиви

Psorilax
4.9 Общо
Плюсове
 • натурален състав на крема
 • без странични действия
 • лесно приложение
 • попива бързо
 • плащане след получаване
Минуси
 • не много известен на пазара
 • може да се поръча само по Интернет
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Share on Facebook0Email this to someoneTweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *