Tinedol

Tinedol
Rate this post

TinedolГъбички, сърбяща кожа, белене, зачервяване, неприятна миризма-това са най-често срещаните оплаквания, които говорят за наличие на гъбична инфекция. Всеки от бас може да стане жертва на тези неприятни здравословни проблеми, независимо колко внимателно спазва всички хигиенни норми. Въпросът обаче е как да се отървем от този проблем? Отговорът е лесен-това ще отнеме доста време. На пазара има редица продукти, които могат да ни помогнат да се отървем от микозата или поне да облекчат симптомите ѝ. Един от тези продукти е кремът Tinedol (Тинедол). Тук ще се спрем именно на този продукт. Наистина ли е толкова ефективен, или е просто поредната измама?

Осведоми се за цената     Покажи отзивите на потребители за продукта

Какво представлява кремът Tinedol (Тинедол)?

Този продукт се бори с гъбичните инфекции по краката, които обикновено атакуват пръстите, но понякога и ръцете и други части на тялото. Можем да се заразим лесно в обществени бани, в сауната, в басейна или дори като се хващаме за парапетите в градския транспорт. Освен това гъбичките могат да се появят и вследствие на прекомерно изпотяване, носене на неподходящи обувки и други. Веднъж появили се, гъбичките се превръщат в голям, упорит и дълготраен проблем.

Хората използват различни начини на лечение – някои са по-успешни, други – по-малко. Народните лекове, например, обикновено помагат само за кратък период от време или изобщо не помагат. Билките са нещо чудесно, но най-често действието им може да се опише с израза „вярата ви ще ви излекува“. Tinedol би трябвало да е надеждно средство срещу гъбичните инфекции.

Според производителя, кремът Tinedol би трябвало да помага при следните състояния:

  • Гъбички по краката и ноктите
  • Дразнещ сърбеж и неприятна миризма
  • Белене на кожата

Как да разпознаем гъбичната инфекция?

Гъбичната инфекция има няколко фази. Първо се появява неприятният сърбеж и кожата започва да се бели. Следват лошата миризма и потенето. Ноктите могат да започнат да се нацепват, а кожата да стане суха и да изглежда много грозно; тя също може да започне да се нацепва и тогава сърбежът е заменен от болка. В някои крайни случаи може да се стигне до загуба на нокти.

От какво се състои кремът Tinedol?

Разбира се съдържанието на продукта е най-важният фактор. Този крем е нежен и приятен.

Климбазол

Климбазолът помага да се стопира развитието на гъбичната инфекция и значително да се намали появата на гъбичките и неприятния сърбеж.

Фарнезол

Фарнезолът оказва изсушаващо и дезинфекциращо въздействие върху потните жлези. Освен това мирише приятно.

Прополис

Пчелния прополис представлява смесица от богато разнообразие на биоактивни вещества. Той притежава силно антибактериално и дезинфекциращо действие и помага за спиране растежа на някои бактерии.

Всички изброени съставки се допълват по перфектен начин. Кремът овлажнява и подхранва кожата на краката, премахва загрубялата кожа и лекува напукванията. Негово предимство е и лесното и равномерно нанасяне. Той не е мазен и попива бързо.

Друго предимство на този крем е, че не предизвиква никакви алергични реакции, зачервяване и обриви. Той не съдържа никакви изкуствени добавки и химикали. Има само изцяло натурални съставки, които включват освен изброените по-горе и мента, лайка и други. Разбира се, някои хора могат да реагират негативно на тези съставки ако имат крайно чувствителна кожа.

Как се използва?

Този продукт е много лесен за употреба. Просто измийте засегнатата зона със сапун, подсушете я и нанесете слой от крема върху кожата. Втрийте внимателно навсякъде. Кремът не е мазен и попива бързо. За най-добри резултати използвайте вечер преди лягане.

Как да си го купим?

Продуктът може да се купи изключително и само от уебсайта на производителя. Той не е достъпен в аптеките и дрогериите. Попълнете данните си за контакт и служител на фирмата ще се свърже с Вас, за да Ви помогне да завършите поръчката си. Можете да платите в брой при получаване на продуктите, така че не рискувате нищо.

Отзиви и впечатления на потребители

Успяхме да открием няколко мнения за този продукт, повечето от които –  положителни. В някои блогове хората хвалят много крема Тинедол. Ние също оценяме този продукт високо и смятаме, че със сигурност си струва да се пробва.

Отзиви

Tinedol
4.9 Общо
Плюсове
  • натурален продукт
  • лесен за употреба
  • не е мазен
  • приятен мирис
  • безопасно плащане в брой при доставка
Минуси
  • достъпен само по Интернет
  • по-висока цена
Качество
Ефект
Приложение
Цена

Покажи следващите отзиви     Мини на официалния сайт на продавача

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.